Eksporter og importer forms

I visse tilfælde giver det mening at eksporter og importerer forms. Det kan være at du ønsker at bruge en formular på en anden konto, eller dele opsætningen med en anden bruger.

Eksporter en formular

En eksporteret formular har filformatet JSON, du vil ikke kunne åbne denne, da den blot indeholder kode som er afhængigt af Addo. Se nedenstående for at eksportere din formular.

1. Gå til indstillinger
  2. Vælg Forms
  3. Klik på handlings-knappen
  4. Vælg "Export"

Din formular vil blive downloadet, normalt vil den ligge i din mappe "overførsler".

Importer en formular

Hvis du har fået tilsendt eller blot ønsker at importere din forms gøres det på følgende måde.

*Bemærk at du importere til den gruppe du står i. Er du f.eks i Default, vil formularen blive importeret i den gruppe.

1. Rul ned til den nederste del på "Forms"-siden under indstillinger.
  2. Tryk på "Importer".
  3. Tryk på "Upload fil".
  4. Vælg den skabelon din forms skal benytte sig af.
  5. Tryk "Importer".

Din Formular vil nu være importeret og du kan benytte den som du plejer.