Azure AD - Integrations bruker- og synkroniseringsintervall

Siden Azure AD må synkroniseres med din Addo Sign-konto, kan det ta litt tid fra du gjør noen endringer i Azure AD-kontoen din før disse endringene trer i kraft på kontoen din i Addo Sign.

1. Integrasjonsbruker
2. Synkroniseringsintervall
3. Bruker- og gruppesynkronisering

Integrasjonsbruker

For å sikre at du får den beste integrasjonen og den jevneste prosessen med Azure AD, er det viktig at du som gjør integrasjonen både har rollen «administrator» i Addo Sign og at du har rollen «Global Admin» i din bedrifts Azure-konto. , da det ellers ikke er lov å lage en integrasjon.

Brukeren du gjør integrasjonen med skal ikke brukes til noe i Addo Sign, og derfor vil vi på det sterkeste anbefale at integrasjonsbrukeren du gjør integrasjonen med er en admin-bruker i Azure som ikke er tilknyttet en person og hvem det er bestemt at det ikke skal tas ned.

Synkroniseringsintervall

Synkroniseringsintervallet mellom Azure Ad og Addo Sign er satt til å skje hver 1. time etter at en bruker har logget på Addo Sign. Dette betyr derfor at dersom det gjøres noen endringer i Azure AD-kontoen din, og en bruker logger på Addo Sign med sin Azure-profil, vil dette starte en synkronisering mellom plattformene som kan ta opptil en time.

Når du har gjort noen endringer i Addo Sign i din Azure AD er det derfor både viktig at en Azure-bruker logger på, men at du venter en time før endringene trer i kraft.

Dette er alle endringer som å endre rettigheter, endre brukerens gruppe eller slette brukere.

Bruker- og gruppesynkronisering

Med tanke på Synkroniseringsintervallet må du også være oppmerksom på at endringer du gjør i din Addo Sign-applikasjon i Azure Ad i forbindelse med å legge til brukere og grupper kun vil tre i kraft etter samme synkroniseringsreglene som ovenfor.

Derfor kan du oppleve at du oppretter brukere og grupper i Addo Sign, men at personene ikke er opprettet i din Addo Sign-konto, og heller ikke er knyttet til riktig gruppe.

For at personene skal være med i gruppen eller ha rettigheten som du har valgt i Azure AD, krever det derfor at brukeren du har gjort endringen til, logger på.

innloggingen vil utløse synkroniseringen for den spesifikke brukeren og de vil derfor bli koblet opp med riktige rettigheter og i riktig gruppe.