Azure AD - Integrations bruger og synkroniseringsinterval

Da Azure AD skal synkroniseres med din Addo Sign konto, kan der fra at du laver nogle ændringer i din Azure AD konto godt gå noget tid, inden at disse ændringer træder i kraft i din konto i Addo Sign.

Integrations bruger
Synkroniserings interval
Bruger- og gruppe synkronisering

Integrations bruger

For at sikre, at i får den bedste integration og det mest smidige forløb med Azure AD, er det vigtigt at du som laver integrationen både har rollen "administrator" i Addo Sign samt at du har rollen "Global Admin" i jeres firmas Azure konto, da det ellers ikke tillades at oprette en integration.

Brugeren som i skal lave integrationen med, skal som udgangspunkt ikke bruges til noget i Addo Sign og derfor vil vi stærkt anbefale, at integrations-brugeren som i laver integrationen med, er en admin bruger i Azure som ikke er tilknyttet en person og som der er besluttet at den ikke nedtages.

Synkroniserings interval

Synkroniseringsintervallet mellem Azure Ad og Addo Sign er sat til at ske hver 1 time, efter at der er blevet logget ind med en bruger i Addo Sign. Det vil derfor sige at hvis der udarbejdes nogle ændringer i jeres Azure AD-konto, og en bruger logger ind i Addo Sign med sin Azure profil, vil dette starte en synkronisering mellem platformene som kan tage op til en time.

Når i har foretaget nogle ændringer i Addo Sign i jeres Azure AD, er det derfor både vigtigt at en Azure bruger logger ind, men at i venter en time før at ændringerne træder i kraft.

Der er tale om alle ændringer såsom, ændring af rettigheder, ændring af brugerens gruppe eller sletning af brugere.

Bruger- og gruppe synkronisering

Med Synkroniserings-intervallet i mente, skal i også være opmærksomme på, at ændringer i foretager i jeres Addo Sign applikation i Azure Ad i forbindelse med tilføjelse af brugere og grupper, vil først træde i kraft efter samme synkroniserings regler som ovenstående.

Derfor kan i måske opleve at i opretter brugere og grupper i Addo Sign, men at personerne ikke er oprettet i jeres Addo Sign konto, ej heller er de tilknyttet til den rette gruppe.

For at personerne kommer i den gruppe eller har den rettighed som i har valgt i Azure AD, kræver det derfor at brugeren som i har foretaget ændringen på, logger ind.

indlogningen vil trigger synkroniseringen for den specifikke bruger og de vil derfor blive koblet op med rette rettigheder samt i den korrekte gruppe.