Sikkert FTP - Integration

Du kan med Addo Sign modtage dine underskrevne dokumenter direkte i din sikre FTP server.

Bemærk: for at etablere forbindelsen, kræver det at du er Administrator i Addo Sign samt at du har rettigheder til at redigere og ændre i server-miljøet, samt at serveren er sat op til at modtage udefrakommende dokumenter/ændringer.

Opsætning af integrationen

1. Tryk på Indstillinger, dernæst Integrationer. Under integrationer, vil du her få et overblik over mulige integrationer i vores system. For at integrere med Sikker FTP, trykker du blot på denne integration .

2. Når du har trykket på Sikker FTP, kommer der en pop-up frem, hvor du skal indtaste nogle oplysninger:

Server
    - Servernavnet uden sftp:// foran.
    Username - Dit brugernavn for at logge ind på serveren.
    Password - Dit kodeord for at logge ind på serveren.
    Path - Her skriver du stien til serveren. Hvis ikke du i forvejen kender sti-navnet, kan du følge Denne guide
    Tryk Save.
  3. Når du har trykket Save burde du kunne se integrationen i oversigten over aktive integrationer.

NB! Dette er trinene for at tilføje Sikker FTP integrationen til din konto. For at benytte den i de forskellige flows, skal du forbinde integrationen med de skabeloner, hvor du vil overføre det underskrevne dokument til serveren.