Säker FTP - integration

Du kan med Addo Sign ta emot dina undertecknade dokument direkt i din säkra FTP-server.

Notera: För att etablera förbindelsen kräver det att du är administrator i Addo Sign, samt att du har rättigheter till att redigera och ändra i server-miljön, samt att servern är inställd till att ta emot externa dokument/ändringar.

Uppsättning av integrationen

1. Tryck på Inställningar, och därnäst Integrationer. Under integrationer får du en översikt över möjliga integrationer i vårat system. För att integrera med Säker FTP, trycker du endast på denna integration.

2. När du har tryckt på Säker FTP kommer det dyka upp ett pop-upfönster där du ska skriva in lite information:

Värd - Servernamnet utan sftp:// före

Användarnamn - Ditt användarnamn för att logga in på servern

Lösenord - Ditt lösenord för att logga in på servern

Sökväg - Här skriver du sökvägen till servern. Om du inte i förväg vet namnet på sökvägen, kan du följa denna guide

Tryck Spara

3. När du har tryckt på Spara borde du kunna se integrationen i översikten över aktiva integrationer.

Notera! Detta är stegen för att lägga till Säker FTP-integrationen till ditt konto. För att använda den i de olika flöden, ska du förbinda integrationen med de mallar, där du vill överföra det undertecknade dokumentet till servern.