Sikkerhedsindstillinger

Du har mulighed for at bestemme hvilken grad af password sikkerhed der følger med kontoen og sub-konti.

Bemærk: Sikkerhedsindstillinger kan kun ændres af administratorer.

Hvad er sikkerhedsindstillinger?
Ændringer sikkerhedsindstillinger
Forskel på sikkerhedsindstillinger

Hvad er sikkerhedsindstillinger?

Sikkerhedsindstillingerne er en mulighed for administratoren af en konto at ændre reglerne for passwords der gælder kontoen og alle sub-konti. Kodeordet har altså ikke en effekt på underskriveren eller transaktioner, men er udelukkende for intern login og sikkerhed i Addo Sign.

Ændringer i sikkerhedsindstillinger

1. Klik på Tandhjulet
  2. Klik på Sikkerhed
  3. Vælg mellem Standard eller Høj

Forskel på sikkerhedindstillinger:

Der er to mulige niveauer af password sikkerhed; Standard eller Høj.

Standard

• Minimum 8 Karakterer
  • Må ikke indeholde 3 ens karakterer i træk

Høj

• Minimum 8 karakterer
  • Må ikke indeholde 3 ens karakterer i træk.
  • Kodeord skal skiftes hver 90. Dag
  • Kodeord skal indeholde tal samt store og små bogstaver
  • De sidste 8 kodeord må ikke benyttes igen

Indstillingerne gælder for kontoen og alle sub-konti.