Säkerhetsinställningar

Du har möjlighet för att bestämma vilken grad av säkerhet som ska följas med kontot och underkonton.

Notera: Säkerhetsinställningar kan endast ändras av administratörer.

Vad är säkerhetsinställningar?
Ändring av säkerhetsinställningar
Olika typer av säkerhetsinställningar

Vad är säkerhetsinställningar?

Säkerhetsinställningar är en möjlighet för administratören av ett konto att ändra reglerna för lösenord som gället kontot och alla underkonton. Lösenordet har alltså ingen effekt på undertecknare eller transaktioner, utan är endast till för intern login och säkerhet i Addo Sign.

Ändring av säkerhetsinställningar

Under inställningar har du möjlighet för att ändra era säkerhetsinställningar.

1. Klicka på kugghjulet (inställningar)
  2. Klicka på Säkerhet i menyn till vänster
  3. Välj mellan Standard eller Hög
  4. Tryck på Spara för att spara era inställningar

Olika typer av säkerhetsinställningar

Det finns två möjliga nivåer av lösenordssäkerhet; Standard eller Hög.

Standard

• Minst 8 tecken
  • Inte samma tecken tre gånger i rad

Hög

• Minst 8 tecken
  • Inte samma tecken tre gånger i rad
  • Lösenordet måste ändras var 90:e dag
  • Lösenord måste innehålla siffror och stora och små bokstäver
  • De 8 senaste lösenorden kan inte återanvändas