Send flere dokumenter afsted til underskrift i Addo Merge

Med Addo Merge har du mulighed for at tilføje yderligere dokumenter udover dit flettedokument som enten skal underskrives eller modtages som bilag af underskriveren.

Du kan vedhæfte flere dokumenter til din brevfletningsproces ved at tilknytte dem til signeringsskabelonen ved forsendelsen.

Tilføjelse af flere dokumenter
Hvad er et signeringsskabelon?
Hvordan oprettes et signeringsskabelon?
Hvordan er processen i Addo Merge?
Hvordan ser det ud i signeringsflowet for modtageren?

Hvad er et signeringsskabelon?

Et signeringsskabelon fastsætter rammerne for en forsendelse, som eksempelvis inkluderer ordlyden i beskeden til modtageren, underskriftsmetoden eller hvorvidt der skal tilføjes flere dkoumenter udover flettedokumentet. Det er noget, som er obligatorisk at vælge, så snart at du påbegynder din forsendelse i Addo Merge.

Hvordan oprettes et signeringsskabelon?

Du kan oprette dit tilhørende "Udsendelsesskabelon" i dine brugerindstillinger under "Skabeloner". For at oprette en ny skabelon, anbefaler vi at du følger guiden her. Ved et signeringsskabelon, vil du nederst i oprettelsen finde muligheden for at kunne tilføje yderligere dokumenter, underskrivere og/eller en kopimodtager af det færdig underskrevende dokument, som vist i nedenstående skærmbillede.

1. Tilføj eventuelle yderligere dokumenter og sæt flueben hvorvidt dokumenterne skal underskrives eller være bilag i transaktionen

Et eksempel:

Hvad er processen i Addo Merge?

Hvis du har fulgt guiden i forhold til hvordan du bruger Addo Merge, så er processen den samme. Du skal blot sikre dig at du vælger det rigtige signeringsskabelon samt skabelon.

1. Først og fremmest skal du sikre dig at du har valgt "Udsendelsesskabelon" svarende til et signeringsskabelon.
  2. Vælg det ønskede skabelon med yderligere dokumenter, underskrivere eller modtager af kopi.

Hvordan ser det ud i signeringsflowet for modtageren?

Præcis som du kender det, får modtageren flettedokumentet og de faste dokumenter i samme flow i signeringsportalen:

1. Fast dokument som skal underskrives
  2. Flettedokumentet fra brevflet
  3. Fast bilag som skal godkendes
  4. Fast bilag som skal godkendes