Rediger i en igangværende transaktion

Hvis man har sendt et dokument til underskrift, men at der er nogle elementer i forsendelsen som man gerne vil ændre, er dette muligt inde fra transaktionsoverblikket.

Det er her muligt at ændre i modtager oplysninger, tilføje modtagere eller helt annullere en transaktion.

I denne guide vil vi vise jer hvilke felter som er rediger-bare samt hvad man har af muligheder efter at transaktionen er sendt til en eller flere modtagere.

Tilgå en transaktion til redigering
Oversigt over muligheder for redigering (Person specifikt)
Udløbsdato og referencenummer
Tilføj kopimodtager
Hent dokument
Tilføj underskriver, kopier og annuller transaktion

Tilgå en transaktion til redigering

For at tilgå en transaktion, som man gerne vil ændre i, gøres dette fra Overblik fanen i Addo Sign, hvor du blot trykker på transaktionen som du vil ændre i. Hvis der er en forsendelse til 2 eller flere parter, skal du først tykke på transaktions-linjen, hvorefter du trykker på én af modtagerne:

1. Tryk på overblikket for at tilgå dine transaktioner.
  2. Tryk enten på en transaktion med 1 modtager og pop-uppen med transaktionsdetaljer vil poppe up
    Eller tryk på en linje med 2 eller flere modtagere for at folde den ud
  3. Ved 2 eller flere modtagere: tryk derefter på en af modtagerne, efter at transaktionen er foldet ud.

Oversigt over muligheder for redigering (Person specifikt)

Redigering af de person specifikke felter har kun påvirkning på den enkelte person som skal underskrive, og vedrører derfor ikke andre underskrivere i transaktionen.

Ændringer for persondetaljerne kan have en indvirkning i, hvordan personen underskriver samt informationer om underskriveren.

1. Modtagerens navn er navnet som er synligt i underskriftsprocessen samt de beskeder som kommer til modtageren.
  2. E-mail bestemmer hvilken e-mail som vil modtage beskeder i forbindelse med forsendelsen.
  3. Telefonnummer (Valgfrit) Her kan du vælge det telefonnummer som der sendes signeringslinks, eller identifikationskoder til, såftemt du har valgt at benytte en SMS funktion.
  4. Send ny notifikation Denne funktion lader dig sende en ny påmindelse og signeringslink til den specifikke modtager.
  5. Identifikationsmetoden bestemmer hvordan underskriveren skal identificere sig selv, før at de får tilgang til at kunne underskrive dokumentet. Det er op til afsenderen hvilken metode der vælges men dette kan redigeres, for at imødekomme de identifikationsmetoder som underskriveren har til rådighed. Bemærk - nogle identifikations- og underskrifstmetoder er uadskillelige, såsom MitID. Det betyder, at en ændring i den ene, vil påvirke den anden.
  6. Underskriftsmetoden bestemmer hvordan underskriveren skal skrive under på dokumentet. Det er derfor op til afsenderen hvilken metode der vælges men denne kan redigeres til den underskriftsmetode som underskriveren har til rådighed, for at imødekomme underskriftsprocessen.
  7. CPR nummer (Valgfrit) Såfremt du sender til e-Boks, digital post, eller har tilføjet et CPR nummer til identifikationen, vil det fremgå her, og kan ændres.

Udløbsdato og referencenummer

Såfremt du skal redigere i udløbsdatoen og referencenummeret, skal du først tilgå Transaktionsdetaljer

Nu kan vi tilgå, og redigere i referencenummeret, samt udløbsdatoen:

1. Udløbsdato lader dig sætte udløbsdatoen frem, med maksimum 90 dage.
  2. Referencenummer er et nyttigt værktøj til at holde styr på, og hurtigt identificere dine transaktioner i overblikket.

Tilføj kopimodtager

Det er også muligt at tilføje kopimodtagere, efter at transaktionen er sendt afsted.
Først tilgås transaktionsdetaljer, ligesom når vi skal ændre i udløbsdato og referencenummer.

Derefter skal vi klikke ind på Bcc

Vi vil derefter kunne se nuværende kopimodtagere, og tilføje flere:

Ved at klikke Tilføj modtager ser vi en ny menu:

1. Navn på kopimodtager. Såfremt personen er gemt i jeres adressebog vil I hurtigt kunne tilføje, blot ved at skrive navnet.
  2. Mailadressen du ønsker dokumenter skal leveres til.
  3. Husk at klikke Gem

Vi har nu tilføjet en kopimodtager til transaktionen, og du kan sagtens tilføje flere.

Hent dokument

Hvis du ønsker at se hvilke dokumenter og bilag der er vedhæftet transaktionen, eller du ønsker at hente dine underskrevne dokumenter i Addo Vault, skal du gøre følgende:

1. Tilgå Transaktionsdetaljer

2. Klik på Dokumenter

3. Klik på Hent alle dokumenter for at downloade dokumenterne fra transaktionen.
    - Hvis du kun ønsker et enkelt dokument, kan du sætte hak i det specifikke dokument, inden du klikker hent.
    Hvis dette gøres i en igangværende transaktion, vil du blot få de oprindelige, ikke-signerede dokumenter.
    Gøres det efter dokumenterne er signeret, vil det inkludere stemplerne.
    Såfrem din Distribution er fejlet kan du stadig hente de underskrevne dokumenter her.
    Husk - de signerede dokumenter, vil kun ligge herinde 10 dage efter signering, medmindre du har Addo Vault.

Tilføj underskriver, genaktiver, og annuller transaktion

I øverste højre hjørne af vores transaktionsmenu, ser vi tre prikker, som giver os følgende funktioner:

1. Klik på de tre prikker for at åbne menuen
  2. Tilføj underskriver lader dig tilføje yderligere underskrivere, til ikke-afsluttede transaktioner. Tilføjelsen af denne underskriver, sker ligesom når du tilføjer via Send vinduet. Når du tilføjer en underskriver her, vil de få et signeringslink med det samme, og vil ikke indgå i en signeringsrækkefølge. Hvis du ønsker at gøre dette, bør du hellere Annullere og Kopiere transaktionen.
  3. Kopiér transaktion lader dig lave en identisk kopi af din transaktion, hvor du derudover har mulighed for at rette i de detaljer, du ikke kan ændre i en igangværende transaktion. Eksempelvis Dokumenter der skal signeres, eller rækkefølgen på underskriverne.
  4. Annuller transaktion lader dig stoppe transaktionen, så den ikke trækker yderligere credits, eller sender flere notificeringer. Hvis du eksempelvis har opdaget, at et dokument er forkert, eller du har sat den forkerte underskriver på, kan dette være et godt redskab. Du kan nemlig også kopiere transaktioner, efter du har annulleret dem.