Godkend alle vedhæftede bilag på en gang

I Addo Sign kan du sørge for, at modtageren kan godkende alle sine dokumenter med et enkelt klik. Dette er en funktion, der aktiveres, når du tilføjer din underskriver til transaktionen.

Det kan være en hjælp for din modtager at slippe for at skulle klikke på hvert enkelt dokument. Med denne funktion kan vedhæftede filer accepteres, uanset om de er blevet set og læst.

Hvad menes med at godkende bilag på en gang?
Hvordan aktiveres funktionen?
Hvordan ser det ud hos modtageren?

Hvad menes med at godkende bilag på en gang?

Hvis der er flere bilag vedhæftet til en transaktion, kan det være hensigtsmæssigt at tilbyde modtageren at accepterer dem alle med et enkelt klik. Denne funktion koster ikke yderligere credits at aktivere.

Hvordan aktiveres funktionen?

Du kan enten aktivere funktionen i dine Skabelonindstillinger, så du er sikker på, at den altid vil være knyttet til den valgte skabelon. Alternativt kan du manuelt slå funktionen fra og til, når du tilføjer en ny underskriver til en transaktion.

1. Sæt et hak i "Kan godkende alle bilag på én gang", når du tilføjer en ny underskriver.

Hvordan ser det ud hos modtageren?

I skærmbilledet nedenfor har modtageren åbnet linket for at se, hvilke dokumenter der skal underskrives, og hvilke dokumenter der blot er vedhæftede filer. Over "bilag" vises knappen "Jeg ønsker at godkende alle vedhæftninger", hvorefter følgende pop-up-boks vises som bekræftelse.

1. Modtageren kan klikke på knappen: "Jeg ønsker at godkende alle vedhæftninger".
  2. Modtageren skal klikke på "Fortsæt" for at acceptere at godkende alle bilag uden at have læst dem.