Godkänd alla bifogade bilagor samtidigt

I Addo Sign kan du se till att mottagaren kan godkänna alla sina dokument med ett enda klick. Den här funktionen aktiveras när du lägger till din undertecknare i transaktionen.

Det kan vara till hjälp för din mottagare att slippa klicka på varje dokument. Med den här funktionen kan bilagor godkännas oavsett om de har setts och lästs eller inte.

Vad menas med att godkänna alla bilagor samtidigt?
Hur aktiveras funktionen?
Hur ser det ut hos mottagaren?

Vad menas med att godkänna alla bilagor samtidigt?

Om det finns flera bilagor till en transaktion kan det vara användbart att erbjuda mottagaren att godkänna dem alla med ett enda klick. Den här funktionen kostar inga extra krediter att aktivera.

Hur aktiveras funktionen?

Du kan antingen aktivera funktionen i dina Mallinställningar för att se till att den alltid är kopplad till den valda mallen. Alternativt kan du manuellt stänga av och aktivera funktionen när du lägger till en ny undertecknare till en transaktion.

1. Klicka i "Kan godkänna alla bilagor samtidigt" när du lägger till en ny undertecknare.

Hur ser det ut hos mottagaren?

I skärmdumpen nedan har mottagaren öppnat länken för att se vilka dokument som måste undertecknas och vilka dokument som bara är bilagor. Ovanför "bilagor" visas knappen "Jag vill godkänna alla bilagor samtidigt" och följande popup-rutan visas som bekräftelse.

1. Mottagaren kan klicka på knappen "Jag vill godkänna alla bilagor samtidigt".
  2. Mottagaren måste klicka på "Fortsätt" för att godkänna alla bilagor, även om han eller hon inte har läst dem.