Distributionsmetoder

Dine distributionsindstillinger bestemmer hvor underskrevende dokumenter skal sendes efter at de er blevet underskrevet.

Du har mulighed for at vælge hvor dine underskrevende dokumenter skal havne henne, som afhænger af indstillingerne for dine integrationer samt skabelonen som er koblet til transkationen. Denne vejledning viser dig, hvordan du som administrator foretager de nødvendige ændringer.

Hvad er distributionsindstillinger?
Hvordan vælger jeg en fast distributionsindstilling for min konti?
Hvordan ændrer jeg hvor jeg modtager de underskrevende dokumenter?

Hvad er distributionsinstillinger?

Som standard sendes det færdige underskrevende dokument til den e-mailadresse, som tilhører den bruger, der har oprettet transaktionen på e-mail. Du har dog mulighed for at ændre denne distributions-metode, afhængig af de instillinger, der er aktiveret på kontien.

Hvordan vælger jeg en fast distributionsindstilling for min konti?

Integrationer kan enten sætte standarden for dine skabeloner, eller sørge for at der er utallige muligheder, udover "Afsenders e-mailadresse", der på nyoprettede kontis vil stå som standard. For at ændre i disse indstillinger, skal du åbne dine brugerindstillinger på tandhjulet i øverste højre hjørne i Addo Sign.

1. Klik på "Integrationer" i fanen yderst til venstre
  2. Efter at have valgt en integration, kan i nu vælge, hvilket skal være Standard. En aktiv integration vil sige, at den vil være på listen over distributionsmetoder, som bliver uddybet senere i artiklen.

Hvordan ændrer jeg hvor jeg modtager de underskrevende dokumenter?

For at ændre din distributionsmetode, uanset om den er "standard", så kan du altid vælge en anden, som afhænger af din skabelon. For at gøre dette, skal du ændre i dine skabelonsindstillinger.

1. I dine brugerindstillinger klik på fanen "Skabeloner" i fanen yderst til venstre.
  2. Klik på en eksisterende eller opret en skabelon
  3. En ny side vil åbne, og du skal rulle helt ned til bunden, indtil du finder "Afsender distributionsmetoder".
  4. Vælg hvordan underskrevende dokumenter returneres til dig