Distribusjonsinnstillinger

Distribusjonsinnstillingene dine bestemmer hvor signeringsdokumenter sendes etter at de er signert.

Du har muligheten til å velge hvor signeringsdokumentene dine skal gå, noe som avhenger av innstillingene for integrasjonene dine samt malen som er knyttet til transaksjonen. Denne veiledningen viser deg hvordan du gjør de nødvendige endringene som administrator.

Hva er distribusjonsinnstillinger?
Hvordan velger jeg en standard distribusjonsinnstilling for kontoen min?
Hvordan endrer jeg hvor jeg mottar de signerte dokumentene?

Hva er distribusjonsinnstillinger?

Som standard sendes det ferdige signeringsdokumentet til e-postadressen til brukeren som opprettet transaksjonen på e-post. Du har imidlertid muligheten til å endre denne distribusjonsmetoden, avhengig av innstillingene som er aktivert på kontoen.

Hvordan velger jeg en standard distribusjonsinnstilling for kontoen min?

Integrasjoner kan enten angi standard for malene dine, eller sørge for at det er mange alternativer, foruten "Avsenderens e-postadresse", som på nyopprettede kontoer vil være standard. For å endre disse innstillingene, åpne brukerinnstillingene dine på tannhjulet øverst til høyre på Addo Sign.

1. Klikk på "Integrasjoner" i fanen lengst til venstre

2. Etter å ha valgt en integrasjon, kan du nå velge hvilken som skal være Standard. En aktiv integrasjon vil bety at den kommer i listen over distribusjonsmetoder, som vil bli utdypet senere i artikkelen.

Hvordan endrer jeg hvor jeg mottar signeringsdokumentene?

For å endre distribusjonsmetoden din, enten den er Standard eller ikke, kan du alltid velge en annen, som avhenger av malen din. For å gjøre dette må du endre malinnstillingene.

1. I brukerinnstillingene klikker du på "Maler" -fanen helt til venstre i fanen.
  2. Klikk på en eksisterende mal eller opprett en ny mal.
  3. En ny side åpnes, og du må bla til bunnen for å finne "Sender-distribusjonsmetoder".
  4. Velg hvordan signeringsdokumenter skal sendes tilbake til deg