Distribueringsinställningar

Dina distributionsinställningar bestämmer vart signeringsdokumenten skickas efter att de har signerats

Du har möjlighet att välja vart signeringsdokumenten skickas, vilket beror på inställningarna för dina integrationer och den mall som är kopplad till transaktionen. Den här guiden visar hur du som administratör gör de nödvändiga ändringarna.

Vad är distributionsinställningar?
Hur väljer jag en standarddistributionsinställning för mitt konto?
Hur ändrar jag var jag får de undertecknade dokumenten?

Vad är distributionsinställningar?

Som standard skickas det färdiga signeringsdokumentet till e-postadressen för den användare som skapade transaktionen via e-post. Du har dock möjlighet att ändra denna distributionsmetod, beroende på vilka inställningar som är aktiverade på kontot.

Hur väljer jag en standarddistributionsinställning för mitt konto?

Integrationer kan antingen ställa in standardinställningen för dina mallar eller se till att det finns många alternativ, förutom "Avsändarens e-postadress", som på nyskapade konton kommer att vara standardinställningen. För att ändra dessa inställningar öppnar du dina användarinställningar på kugghjulet i det övre högra hörnet av Addo Sign.

1. Klicka på "Mallar" i fliken längst till vänster.

2. När du har valt en integration kan du nu välja vilken som ska vara Standard. En aktiv integration innebär att den kommer att finnas med i listan över distributionsmetoder, vilket kommer att utvecklas senare i artikeln.

Hur ändrar jag var jag får de undertecknade dokumenten?

Om du vill ändra din distributionsmetod, oavsett om den är "standard" eller inte, kan du alltid välja en annan, som beror på din mall. För att göra detta måste du ändra i dina mallinställningar.

1. I dina användarinställningar klickar du på fliken "Mallar" längst till vänster på fliken.

2. Klicka på en befintlig mall eller skapa en ny
  3. En ny sida öppnas och du måste bläddra längst ner för att hitta "Avsändarens utskicksmetoder".

4. Välj hur signeringsdokument ska skickas tillbaka till dig