Adgangskode på underskrivers færdige kopi

For ekstra sikkerhed, kan en adgangskode tilføjes på underskriverens signeret kopi, når de skal downloade dokumentet.

Dette betyder, at hver gang underskriver skal tilgå det underskrevne dokument efterfølgende, så vil dette være låst af en adgangskode. Dette gælder derfor kun, hvis du sender en kvittering med dokumenter til underskriver.

Der er tre forskellige adgangskodealternativer, som vil blive gennemgået i denne artikel.

Bemærk, at det kun er dokumentet som undskriver modtager, som vil have en adgangskode på. Det underskrevne dokument, som afsender af underskrivelsen modtager, er ikke låst af en adgangskode.

3 forskellige adgangskodealternativ
1. CPR password
2. Hemmelig kode
3. Password

CPR password

Du har mulighed for at låse dokumentet med modtagers CPR/Personnummer. Det kan være smart, hvis du ønsker en ekstra sikkerhed på de fortrolige dokumenter, som bliver underskrevet.

Bemærk, at for at kunne anvende denne mulighed, så skal identifikations- og underskrivningsmetode være sat til NemID / MitID, Svensk BankID eller Norsk BankID.

Hvis du ønsker denne kode skal du gøre følgende:

1. Tilføj en underskriver
  2. Vælg NemID / MitID, Svensk BankID eller Norsk BankID som identifikations- og underskriftsmetode.
  3. Indtast CPR-nr.
  4. Tryk på drop-down menuen i sektionen "Underskrivers kopi", og vælg +dokumenter+CPR password
  5. Tryk derefter Tilføj underskriver
  6. Send derefter det ønskede dokument

Modtageren får derefter en mail, hvor personen underskriver. Når transaktionen er afsluttet modtager underskriveren dokumenterne. Mailen, som underskriveren får ser ligeledes ud:

Mailen vil give en advarsel for, at der er sendt en "Encrypted attachement". Hvis underskriveren vil tilgå dokumentet, skal de trykke på det underskrevne dokument. Derefter kommer der et pop-up vindue:

Modtageren indsætter derefter sit CPR. nr, som kode, hvor de derefter får adgang til dokumentet. Oplys gerne underskriveren om, at dokumentkoden er deres CPR. nr. så de har nem tilgang til dokumentet.

Hemmelig Kode

Du har mulighed for at låse dokumentet med en hemmelig kode. HUSK at informere underskriveren om denne kode.

Hvis du ønsker denne kode skal du gøre følgende:

1. Tilføj en underskriver
  2. Vælg identifikations- og underskriftsmetode
  3. Tryk på drop-down menuen i sektionen "Underskrivers kopi", og vælg +dokumenter+hemmelig kode
  4. Indtast Hemmelig kode
  5. Tryk derefter Tilføj underskriver
  6. Send derefter det ønskede dokument

Modtageren får derefter en mail, hvor personen underskriver. Når transaktionen er afsluttet modtager underskriveren dokumenterne. Mailen, som underskriveren får ser ligeledes ud:

Mailen vil give en advarsel for, at der er sendt en "Encrypted attachement". Hvis underskriveren vil tilgå dokumentet, skal de trykke på det underskrevne dokument. Derefter kommer der et pop-up vindue:

Modtageren indsætter derefter den hemmelige kode, hvor de derefter får adgang til dokumentet.

Underskriveren bestemmer selv

Du har mulighed for at låse dokumentet med en hemmelig kode, som underskriveren selv vælger. HUSK at informere underskriveren om, at du som afsender ikke har mulighed for at tilgå denne kode. Hvis underskriveren mister koden, vil det være svært at tilgå dokumentet.

Hvis du ønsker at underskriveren skal lave denne kode, skal du gøre følgende:

1. Tilføj en underskriver
  2. Vælg identifikations- og underskriftsmetode
  3. Tryk på drop-down menuen i sektionen "Underskrivers kopi", og vælg +dokumenter+password
  4. Tryk derefter Tilføj underskriver
  5. Send derefter det ønskede dokument

Når kunden åbner transaktionen vil deres undskrift flow se ligeledes ud:

Efter underskrift kan underskriveren bestemme sin egen kode. Der kommer et pop-up felt, hvor de kan oprette en kode.

Når transaktionen er afsluttet modtager underskriveren dokumenterne. Mailen, som underskriveren får ser således ud:

Mailen vil give en advarsel for, at der er sendt en "Encrypted attachement". Hvis underskriveren vil tilgå dokumentet, skal de trykke på det underskrevne dokument. Derefter kommer der et pop-up vindue:

Modtageren indsætter derefter den selv udvalgte kode, hvor de derefter får adgang til dokumentet.