Ændring af bruger- og kontooplysninger

Har du behov for at ændre dit navn, email, titel, sprog eller telefonnummer, kan du i denne guide finde svaret på det hele. Du vil også lærer hvordan du ændre firmanavn, CVR-nr, adresse og kontaktperson.

I nogle tilfælde kan det være nødvendigt at ændre navnet eller e-mailen, hvis det er blevet indtastet forkert. Det samme gælder for kontooplysninger, der f.eks. bruges ved køb af credits til automatisk udfyldning.

Sådan ændrer du dine personlige oplysninger
Sådan ændrer du dine kontooplysninger

Sådan ændrer du dine personlige oplysninger

Når du er på forsiden af Addo Sign, skal du gå til øverste højre hjørne, klikke på drop-down-menuen og gå til "Min profil". Her vil du kunne ændre dit eget navn, titel, sprog og telefonnummer.

*Bemærk det er kun administratorer som kan ændre rettigheder/roller.

1. Klik på dit navn øverst i højre hjørne
  2. Klik på "Min profil" - hvorefter du vil have mulighed for at ændre informationer
  3. Punkt 3 giver dig muligt for at unlinke Visma Connect integrationen
  4. Punkt 4 gemmer dine indstillinger

Sådan ændrer du dine kontooplysninger

Det er kun en administrator, som vil have mulighed for at ændre kontooplysningerne.

*Bemærk, ser du IKKE kontooplysninger, skyldes det at du ikke har de tilstrækkelige rettigheder. Du kan tjekke dine rettigheder i dine personlige oplysninger som set ovenfor.

Guide til at ændre kontooplysninger:

1. Klik på "tandhjulet/brugerindstilligner" øverst i højre hjørne
  2. Klik på "Kontooversigt" i venstre side - Du vil nu have mulighed for at ændre firmanavn, CVR, geografisk placering mv.
  3. Klik på "Gem".