Endring av bruker- og kontoinformasjon

Hvis du trenger å endre navn, e-post, tittel, språk eller telefonnummer, kan du finne svaret på det hele i denne guiden. Du vil også lære hvordan du endrer firmanavn, CVR-nummer, adresse og kontaktperson.

I noen tilfeller kan det være nødvendig å endre navn eller e-postadresse hvis det er skrevet inn feil. Det samme gjelder kontoopplysninger som f.eks. brukes ved kjøp av kreditter for automatisk fylling.

Slik endrer du dine personlige opplysninger
Slik endrer du kontoinformasjonen

Slik endrer du dine personlige opplysninger

Når du er på forsiden til Addo Sign, går du til øverste høyre hjørne, klikker på rullegardinmenyen og går til "Min profil". Her vil du kunne endre ditt eget navn, tittel, språk og telefonnummer.

* Merk at kun administratorer kan endre rettigheter/roller.

Slik endrer du kontoinformasjonen din

Bare en administrator vil kunne endre kontoinformasjonen. For å gjøre dette, trykk på tannhjul / brukerinnstillinger øverst til høyre. Du vil nå se kontoinformasjonen, hvor det vil være mulig å endre firmanavn, CVR, geografisk plassering m.m.

* Merk, hvis du IKKE ser kontoinformasjon, er det fordi du ikke har tilstrekkelige rettigheter. Du kan sjekke rettighetene dine i din personlige informasjon som vist ovenfor.

1. Klikk på tannhjulet øverst til høyre (innstillinger)
  2. Klikk på "Kontooversikt" på venstre side
  3. Fyll inn/endre den informasjonen du ønsker
  4. Klikk "Lagre"