Varför kan jag inte se min transaktion?

Om du inte kan hitta din transaktion kan detta mycket väl vara för att översikten inte visar längre än 30 dagar tillbaka i tiden.

För att få visat längre tillbaka i tiden, ska du bara gå ned i vänster hörn i översikten, där du blir visad följande:

Därefter ska du bara välja att gå tillbaka i tiden till den rätta tidperioden, för att hitta transaktionen.

Om det dock inte har gått 30 dagar och du inte kan hitta dina undertecknade dokument i översikten, kan detta bero på att dessa har gått ut.

10 dagar efter transaktionens förfallodatum försvinner/raderar Addo Sign nämligen dokumenten från våras server, för att kunna upprätthålla vår idé om att inte vara ett arkiv och följa de gällande GDPR-reglerna.