Säker FTP - så skickar du

Så får du undertecknade dokument levererat till din egen SFTP-server

För att få de undertecknade dokumenten levererade till din SFTP-server, ska du ställa in detta i dina underskriftsmallar.

1. Skapa en ny mall eller välj en mall som du vill redigera
  2. Rulla ned till botten och hitta Avsändarens utskicksmetoder

3. Sätt en bock i inställningen Säker FTP

Och det var det! Varje gång denna mall används och transaktionen genomförs, levereras alla dokumenten till din SFTP-server.