Sikker FTP server - Sådan sender du

Sådan får du underskrevne dokumenter leveret til din egen SFTP server

For at få de underskrevne dokumenter leveret til din SFTP server, skal du sætte dette op i dine underskrifts-skabeloner.

1. Opret en ny skabelon, eller vælg en skabelon som du vil redigere.
  2. Rul ned til bunden og find Afsender distributionsmetoder

3. Sæt flueben ud for indstillingen Sikker FTP

Og det var det! Hver gang denne skabelon bruges, og transaktionen bliver gennemført, leveres alle dokumenter til din SFTP server.