Köp Credits

För att göra transaktioner krävs credits, vilket är Addo Signs valuta.

Det finns olika kurser för credits beroende på hur undertecknaren meddelas, om undertecknaren måste autentisera sig innan dokumentet kan ses, hur dokumentet ska undertecknas och var det undertecknade dokumentet ska levereras. Den här guiden visar hur du köper credits enligt dina behov.

Stegen för att köpa credits
Vad är credits?
Hur köper jag credits?

Vad är credits?

När du använder Addo Sign faktureras din användning i credits, där du endast betalar för din faktiska användning. Du kan läsa mer om våra prismodeller här, som innefattar abonnemang och krediter: Addo Sign Priser samt de enskilda creditpriserna här.

Hur köper jag credits?

Som administratör av kontot kommer du att ha möjlighet att köpa krediter. Du kan göra detta genom att klicka på ditt aktuella nummer eller genom att gå till dina användarinställningar, som visas i skärmdumpen nedan.

1. När du har klickat på rullgardinsmenyn bredvid ditt aktuella saldo klickar du på ”Köp credits”.
  2. Du kan också komma åt ”Köp credits” genom att öppna dina användarinställningar och klicka på fliken längst till vänster.
  3. Du kan välja ett av paketen som passar dina behov och sedan bara klicka på ”Välj” för att bekräfta ditt nummer.
  4.  Du måste läsa och godkänna våra allmänna villkor, välj sedan kryssrutan för att aktivera knappen ”Betala med kreditkort”
  5. Genom att klicka på ”Betala med kreditkort” öppnas ett nytt fönster där du uppmanas att ange din faktureringsinformation, granska och bekräfta dina beställningsuppgifter och sedan ange dina betalkortsuppgifter.

När du klickar på ”Betala med kreditkort”

1. Ett nytt fönster kommer att visas där du uppmanas att ange din faktureringsinformation.

2. När du klickar på ”Nästa” visas orderinformationen i ett nytt fönster, inklusive antal krediter, kostnad per kredit, total betalningskostnad, moms och faktureringsinformation. Detta fönster fungerar som en sista kontroll för att säkerställa att all information är korrekt innan du går vidare till det sista steget.
  3. Det sista steget är betalningsfönstret, där du måste ange dina betalkortsuppgifter och klicka på ”Beställ” för att slutföra köpet av krediter.