Internal Server Error

Internal Server Error är ett fel som kan uppstå av flera olika orsaker. I verkligheten är det dock inte tal om ett server-fel, vilket ordalydelsen annars skulle kunna tyda på.

Om du upplever detta fel, kan det bero på en eller flera av följande orsaker:

• Timeout - Är du inloggad men har varit inaktiv i 15 min, blir du automatiskt utloggad. Försök därför att logga ut och logga in igen.
  • Skadade dokument - Försöker du skicka ett dokument, som av en eller annan grund är skadat, kommer det också ge en Internal Server Error. Oftast förekommer detta fel, när ett dokument bifogas i en mall. Försök därför att ta bort dokumentet och ladda upp det på nytt.
  • Cookies - I enskilda fall kan det vara plug-ins, cookies eller caches som förhindrar Addo Sign att skicka. Försök därför att ta bort dessa och sedan trycka CTRL + F5.