Internal Server Error

Internal server error er en fejl, der kan opstå af flere forskellige årsager. I virkeligheden er der dog ikke tale om en server fejl som ordlyden ellers kunne indikere.

Hvis du oplever denne fejl kan det skyldes en eller flere af følgende årsager:

• Timeout - er du logget ind, men har været inaktiv i 15 minutter bliver du automatisk logget ud. Forsøg derfor at logge ud og derefter ind igen.
  • Beskadiget dokumenter - forsøger du at sende et dokument, der af eller anden grund er beskadiget vil det også skabe en internal server error. Oftest forekommer denne fejl, når et dokument lægger fast i en skabelon. Forsøg derfor at fjerne dokumentet og uploade det på ny.
  • Cookies - i enkelte tilfælde kan der være plug-ins, cookies eller caches som forhindrer Addo Sign i sende. Forsøg derfor at cleare disse ved at trykke CTRL+F5 (gælder ikke for plug-ins, som skal fjernes manuelt).