Underkontoer

En underkonto er en konto som er knyttet til en hovedkonto, det vil si at den bruker de samme kredittene som er tilgjengelige på hovedkontoen

Hva er fordelen med en underkonto?

En underkonto kan brukes til å dele opp en bedriftskonto i avdelinger. Det kan være nyttig dersom du ønsker administratorer over avdelinger, eller at kun enkelte brukere kjøper kreditter. I tillegg er det mulig å ha egen logo på en underkonto.

På samme måte, hvis du har side-ved-side selskaper, kan du dele hovedkontoen, men tildele hver underkonto sitt eget CVR-nummer.

I diagrammet under har vi forsøkt å visualisere hvordan et oppsett med underkontoer kan se ut.

En administrator på hovedkontoen vil i utgangspunktet kunne få tilgang til alle underkontoer. Denne funksjonen kan imidlertid slås av dersom du ikke ønsker tilgang til disse. Det må også forstås at down-of administreres. Det er hovedadministrator har potensial til å administrere alle brukere på alle underkontoer. På hver konto er det grupper (her f.eks. HR og Adm.) disse gruppene kan ha individuelle administratorer.

For å sette opp underkontoer, vennligst kontakt vår support på addo.sign@twoday.com.

Vær oppmerksom på at underkontoer er et tilleggsprodukt. Du kan lese mer om dette her.