Underkonti

En underkonto er en konto, der hæfter sig på en hovedkonto, det vil sige den benytter sig af samme credits, der er til rådighed på hovedkontoen

Hvad er fordelen ved en sub-konto?

En sub-konto kan bruges til at dele en firmakonto op i afdelinger. Det kan være brugbart, hvis man ønsker administratorer over afdelinger, eller at det kun er bestemte brugere, der køber credits. Derudover er der mulighed for at få sit eget logo på en sub-konto.

Ligeledes kan du hvis du har sideliggende virksomheder, dele hovedkontoen, men tildele hver sub-konto deres eget CVR nummer.

På nedenstående diagram har vi prøvet at visualisere hvordan et setup med sub-konti kan se ud.

En administrator på hovedkontoen, vil som udgangspunkt kunne tilgå alle sub-konti. Denne feature kan dog slås fra hvis man ingen adgang ønsker til disse. Det skal desuden forstås at der administreres ned-af. Dvs. hoved administrator har potentiale for at administrere alle brugere på alle underkonti. På hver konti, er der grupper (her f.eks HR og Adm.) disse grupper kan have individuelle administratorer.

Brugere på en sub-konto har kun adgang til sub-kontoen de er tilknyttet.

For at sætte sub-konti op bedes du kontakte vores support på addo.sign@twoday.com.

Der gøres opmærksom på, at underkonti/sub-konti er et tilkøbsprodukt. Du kan læse mere herom her.