Språk

Du kan når som helst endre språket for kontoen din hos Addo Sign. Denne veiledningen vil gå gjennom hva språkinnstillingene innebærer og hvordan du endrer dem.

Hva språkinnstillingene betyr
Slik endrer du språk

Hva språkinnstillingene betyr

Språkinnstillingene kan endre språket du har på kontoen din. Denne innstillingen påvirker derfor ikke andre brukere eller kontoen som helhet, men kun språket du ser når du er logget på Addo Sign. Språket som settes påvirker heller ikke språket på transaksjonene du sender ut – dette settes på maler eller på individuelle transaksjoner.

Slik endrer du språk

For å endre språket på kontoen din, trykk ganske enkelt på navnet ditt øverst til høyre og finn Språk-fanen.

1. Trykk på navnet ditt i øvre høyre hjørne
  2. Trykk på "Språk"-fanen
  3. Velg språket du ønsker for kontoen

Språket vil nå endres automatisk for kontoen din.