Språk

Du kan när som helst ändra språket för ditt konto på Addo Sign. Denna guide kommer gå igenom vad språkinställningarna innebär och hur du ändrar dem.

Vad språkinställningarna innebär
Hur du ändrar språk

Vad språkinställningarna innebär

Språkinställningarna kan ändra det språk du har på ditt konto. Denna inställning påverkar alltså inte några andra användare eller kontot i helhet, utan endast språket som du ser när du loggar in på Addo Sign. Språket som är inställt på ditt konto påverkar heller inte språket för de transaktioner du skickar ut - detta ställs in på mallar eller på enskilda transaktioner.

Hur du ändrar språk

För att ändra språk för ditt konto behöver du bara trycka på ditt namn uppe i höger hörn, och hitta fliken Språk.

1. Tryck på ditt namn uppe i höger hörn
  2. Tryck på fliken "Språk"
  3. Välj det språk du önskar för kontot

Språket kommer nu ändras automatiskt för ditt konto.