PDF-formater

Addo Sign støtter de vanligste PDF-formatene og konverterer det ikke til et annet format etter signering.

PDF format
Oversikt over PDF-formater
Hvordan vet jeg at det er riktig PDF/A-format?
Hvordan kan jeg konvertere til en nyere versjon av PDF/A?
Addo Print - Word til signering

PDF format

Når du sender et dokument for signering i Addo Sign, må dokumentet være i PDF-format. Vi støtter forsendelser i PDF 1.7 og nyere, noe som tilsvarer formatet PDF/A-3 eller nyere. Dette betyr at det IKKE er mulig å sende PDF-dokumenter for signering som er i formatene PDF/A-1 og PDF/A-2, som tilsvarer PDF 1.0-1.6. Dette skyldes begrensninger i muligheten til å utføre "endringer", som hindrer at signaturstempel kan legges til på dokumentene.

Hvis du har oppfylt de ovennevnte kravene til formatet (PDF/A-format, som er et lovkrav i flere nordiske land), vil dokumentet returneres til deg som avsender i signert form, i samme PDF/A-format som ved opplasting.

Oversikt over PDF-formater

Det finnes flere formater av PDF/A. Her vil vi gi en oversikt over hvordan man kan se hvilke versjoner som faller innenfor de ulike PDF/A-formatene:

• PDF/A-1 = PDF-versjon 1.0 - 1.4
  • PDF/A-2 = PDF-versjon 1.5 - 1.6
  • PDF/A-3 = PDF-versjon 1.7 - 1.9
  • PDF/A-4 = PDF-versjon 2.0 -

Hvordan vet jeg at det er riktig PDF/A-format?

Du kan se versjonen ved å gjøre følgende:

1. Åpne PDF-dokumentet i Adobe Acrobat Reader
  2. Trykk på File
  3. Og deretter Properties
  4. PDF-versjon-feltet vil vise hvilken versjon det er (i eksemplet nedenfor er det PDF versjon 1.7)

Hvordan kan jeg konvertere til en nyere versjon av PDF/A?

For å konvertere dokumentet ditt til en nyere versjon, følg disse trinnene:

1. Klikk på File
  2. Klikk på Print

3. Velg "printer"
  4. Velg Microsoft print to PDF
  5. Klikk på Print
  6. Deretter velger du et navn og en plassering for PDF-dokumentet du nettopp har konvertert til en nyere versjon.

Du kan verifisere dette ved å følge instruksjonene i Hvordan vet jeg at det er riktig PDF-format? (tidligere gjennomgang).

Addo Print - Word til signering

Det er ikke mulig å sende andre dokumenter enn PDF til signatur. Du kan imidlertid sende dokumenter til signatur direkte fra Word med Addo Print.