Få dokumenter signert og Addo Forms fylt ut i én flyt

Denne signeringsflyten er for de som ønsker at mottakere skal signere et dokument, og deretter ønsker at mottakeren også skal fylle ut et skjema og signere det.

Før du setter i gang
Oppstillingen
Signeringsflyten for mottakeren

Før du setter i gang

For at du skal kunne opprette denne signeringsflyten, må du sørge for at du har opprettet:

1. Dokument signeringsmal
  2. Addo Forms mal
  3. Addo Forms
  4. Gjort lenken til skjemaet offentlig

Når alle disse tingene er satt opp og gjort, kan du fortsette med prosessen. (Vær oppmerksom på at bare administratorer kan sette opp flyten)

Oppstillingen

Når du setter opp flyten må du starte med å gå til Forms, som ligger under innstillingene på kontoen. Her finner du ønsket skjema, som skal være en del av denne signaturprosessen. Under kolonnen "Offentlig lenke" kan du kopiere lenken til skjemaet.

1. Trykk på tannhjulet i øvre høyre hjørne (innstillinger)
  2. Velg "Forms" fra menyen til venstre
  3. Finn Formen som må være en del av prosessen
  4. Trykk på "Kopier lenke til utklippstavle" for å kopiere lenken

Du har nå kopiert URL-en til skjemaet. Deretter må du gå inn på Maler og finne ønsket signeringsmal som prosessen skal kjøres gjennom.

1. Trykk på tannhjulet i øvre høyre hjørne (innstillinger)
  2. Velg "Maler" fra menyen til venstre
  3. Finn og velg malen du vil kjøre prosessen gjennom

Når du er inne i malen, blar du helt ned til bunnen der du finner Web Hooks-seksjonen. Du må fjerne merket for den som heter Redirect URL og lime inn lenken du kopierte og trykke lagre.

1. Rull helt ned til bunnen av malen
  2. Finn og trykk på seksjonen Web Hooks
  3. Fjern merket for den som heter Redirect url
  4. Lim inn lenken du kopierte
  5. Trykk Lagre

For å sende flyten, gå til Send og send den som Ny signering. Her legger du til ønskede dokumenter og vedlegg (hvis dette ikke allerede er gjort i malen).

Når underskriveren har fullført prosessen, blir personen umiddelbart omdirigert til skjemaet.

Signeringsflyten for mottakeren

Transaksjonen er nå sendt og underskriverne vil nå bli varslet. Underskriverne får tilgang til lenken og går inn i signeringsportalen, hvor de først må identifisere seg (Hvis dette er valgt). De godkjenner deretter dokumentene og vedleggene og signerer.

Når signeringsprosessen er fullført, vil de bli omdirigert direkte til skjemaet knyttet til sendingen. Når de har fylt ut og lagret skjemaet, vil de gå tilbake til signaturportalen hvor de signerer skjemaet de nettopp har fylt ut. Se video nedenfor:

Underskriveren har nå gått gjennom begge prosessene. Du kan nå finne begge transaksjonene hver for seg under din oversikt i Addo Sign.