Web Hooks

Et web hook (også kaldet en web callback eller HTTP push API) er en måde at give Addo realtidsinformation. Web hooket integreres med Addo og når det sker, betyder det at du får data med det samme.

Funktionen bruges til at foretage ændringer på henholdsvis hjemmeside eller webapplikation med brugerdefinerede tilbagekald. Det vil altså sige at, hvis det tillades og opsættes, kan de forskellige statusser fra Addo Sign opdateres i jeres egen hjemmeside eller applikation, såfremt der er nogle ændringer i statusserne i Addo Sign.

Under dine brugerindstillinger øverst i højre hjørne af Addo, får du mulighed for at opsætte Web Hooks.

Webhooks bliver udløst af en begivenhed. Begivenhederne man kan sætte op i Addo Sign er:

• Afsluttet - Kan give besked så snart at en transaktion er underskrevet af alle parter.
  • Udløbet - Kan give besked hvis tidsfristen for underskrifterne er udløbet.
  • Afvist - Kan give besked hvis en underskriver har afvist at skrive dokumentet under.
  • Dokument åbnet - Kan give besked hvis en underskriver åbner 1 eller flere dokumenter i transaktionen
  • Dokument er signeret - Kan give besked hvis et dokument i transaktionen er underskrevet.
  • Transaktionsstatus ændret - Kan give besked ved hver ændring, fra at transaktionen er startet, afventer ny underskriver, er underskrevet, distribuerer tilbage til jer/underskriver eller hvis den er fejlet.
  • Redirect url - Kan redirecte underskriver til en bestemt hjemmeside efter at underskriften er udført. I så fald tilføjes blot den landing page, som man ønsker at underskriveren skal lande på. Dette skal indføres med "HTTP://" eller "HTTPS://".
  • Invitation - Kan give besked når der er sendt en invitation ud til underskriver
  • Reminder - Kan give besked når der er sendt en ny reminder ud til underskriver

Med dette værktøj kan du omdirigere dit kald, således underskriveren bliver omdirigeret til en URL. Det vil altså sige, at i stedet for at du sætter et API op til at hente data fra os, vil du blot få data'en tilsendt, når der sker en ændring i en af de ovenstående scenarier.