Svensk SITHS/EFOS

"SITHS" er en svensk chipkortbaseret eID-løsning til professionel brug. Det bruges af sundhedspersonale og andre ansatte i den svenske sundhedssektor samt andre ansatte i den svenske offentlige sektor.

SITHS er godkendt som en svensk eID (svensk e-legitimering) af den svenske myndighed DIGG for  "svensk niveau 3". Dette inkluderer også den gamle version af SITHS, som er godkendt indtil juni 2020.

Den primære anvendelse af SITHS er godkendelse og signering i lokale systemer i brugerens organisation, f.eks. i et elektronisk patientjournalsystem.

Addo Sign understøtter online-godkendelse og signering med SITHS.

SITHS kommer til at overgå til EFOS