Opret Sikker filoverførsel Skabelon

Vores Sikker Filoverførsel funktion sikrer at dokumenterne kun bliver tilgængeligt for den korrekte person, og ved at oprette en skabelon hertil, kan processen gøres hurtigere og mere effektivt.

Ved oprettelse af en Sikker Filoverførsel skabelon sikrer du, at dokumenterne bliver distribueret på den korrekte måde, at personen enten skal tilgå sine digitale postkasser eller logge ind med en identifikationsmetode, for at tilgå dokumenterne. Det sikrer også, at alle modtagerne modtager dokumenterne på samme måde og med samme ordlyd.

Opret en Sikker filoverførsel skabelon

For at oprette en skabelon til Sikker filoverførsel skal du:

1. Klik på Tandhjulet i øverste højre hjørne
  2. Klik på Skabeloner
  3. Klik på Sikker Overførsel Skabeloner ved Opret ny:

Du vil nu blive ført ind på den næste side, hvor du kan indstille din skabelon.

4. Først gives skabelonen en titel.
  5. Vælg hvordan filen skal kunne downloades under feltet "Sende"
  6. Vælg hvordan modtageren skal identificere sig selv i processen under feltet "Identifikation"
  7. Vælg hvorvidt der skal en adgangskode på under feltet "Adgangskode på downloadede dokumenter"

8. Herefter kan du indstille hvordan meddelelserne til modtageren håndteres. Her kan du indstille sprog samt hvilke informationer der skal fremgå i filoverførslen. Det er de information modtageren kan se om dig og din virksomhed.

9. Du kan indstille hvor mange dage modtageren har til at downloade overførslen. I eksemplet nedenfor har modtageren 14 dage, men denne kan sættes helt op til 90 dage.

10. Der er et par muligheder tilbage at nævne nederst på skabelonsiden. Enkle spørgsmål er en måde, hvorpå afsenderen kan stille et spørgsmål eller en fil, efter at modtageren har downloadet filerne. Du kan vælge ikke at afslutte transaktionen, medmindre den modtagende part har besvaret spørgsmålene.

11. Det er også muligt at tilføje nogle faste dokumenter til skabelonen - dvs. dokumenter der automatisk bliver vedhæftet hver gang denne skabelon benyttes til sikker filoverførsel. De indsættes under fanen "Dokumenter", og herefter Tilføj dokument
  12. På samme måde kan der tilføjes faste modtagere på denne nye overførsler. De tilføjes under fanen "Modtagere", og herefter Tilføj modtager

Så er der kun tilbage at trykke gem :-) Din nye Sikker filoverførsel skabelon er klar til brug!