Købshistorik

Du kan til en hver tid finde din købshistorik for kontoen under kontooversigt i indstillinger.

Hvordan du finder købshistorikken
Hvad købshistorikken omfatter

Hvordan du finder købshistorikken

For at finde købshistorikken for jeres konto, skal du blot gå til indstillinger og Kontooversigt. Længst nede på denne side, finder du jeres købshistorik.

1. Tryk på tandhjulet øverst i højre hjørne (indstillinger).
  2. Vælg Kontooversigt i menuen til venstre (her vil du som standard være når du trykker på tandhjulet).
  3. Scrolle ned på siden til du finder boksen, der hedder Købshistorik.

Hvad købshistorikken omfatter

I købshistorikken vil der være forskellige rækker for alle de køb, som er lavet på kontoen. Disse rækker omfatter forskellige oplysninger ved betaling med kreditkort, men ej faktureringer, der er gældende for særlige pakker. Disse pakker kan du læse meget mere om her.

1. Dato (Hvornår er du faktureret)
  2. Køber (Hvilken bruger der har betalt)
  3. Beskrivelse (Hvad har du erhvervet)
  4. Credits (Hvor mange credits har du købt)

Du kan klikke på en hvilken som helst betaling for at få adgang til oplysninger om din fakturering, som vist nedenfor: