Kjøpshistorikk

Du kan når som helst finne kjøpshistorikken din for kontoen under kontooversikt i innstillinger.

Slik finner du kjøpshistorikken
Hva kjøpshistorikken inkluderer

Slik finner du kjøpshistorikken

For å finne kjøpshistorikken for kontoen din, gå ganske enkelt til innstillinger og Kontosammendrag. Nederst på denne siden finner du kjøpshistorikken din.

1. Trykk på tannhjulet øverst til høyre (innstillinger)
  2. Velg Kontooversikt i menyen til venstre (det er her du vil være som standard når du trykker på tannhjulet)
  3. Rull ned på siden til du finner boksen som heter Kjøpshistorikk

Hva kjøpshistorikken inkluderer

I kjøpshistorikken vil det være forskjellige rader for alle kjøpene som er gjort på kontoen. Disse radene inneholder ulike opplysninger ved betaling med kredittkort, men ikke fakturering som gjelder spesialpakker. Du kan lese mye mer om disse pakkene her.

1. Dato (Når du er fakturert)
  2. Kjøper (Hvilke kontoer har betalt)
  3. Beskrivelse (Hva har du kjøpt)
  4. Credits (Hvor mange credits har du kjøpt)

Du kan klikke på hvilken som helst betaling for å få tilgang til informasjon om faktureringen din.