Information "stjernes ud" fra overblikket

Hvis data anonymisering er slået til på din Addo Sign konto, vil alt personfølsom information anonymiseres/stjernes ud 10 dage efter transaktionen er udløbet.

Dette vises som stjerner i overblikket. Grunden herfor er, at Addo Sign som udgangspunkt siden 2020 har brugt data anonymisering.

Du undrer dig måske over, hvorfor data er "stjernet ud" i din oversigt. Dette sker, da data anonymiseres i Addo Sign, hvis andet ikke er valgt. Vi har forskellige muligheder i forhold til, hvordan data anonymiseres i Addo, og nedenfor forklares de forskellige muligheder og deres effekt.

Indstillinger for GDPR
Valg 1: Ingen anonymisering
Valg 2: Aktiver data anonymisering
Valg 3: Aktiver data anonymisering (inkl. referencenummerfeltet)

Indstil overholdelse af GDPR

Som administrator har du mulighed for at ændre i anonymisering. Der er her tre muligheder. Du kan vælge mellem ingen anonymisering, at aktivere data anonymisering eller at aktivere data anonymisering (inkl. referencenummerfeltet). Vær opmærksom på, at ændringer i GDPR-indstillinger for kontoen ikke virker med bagudrettet effekt, men kun påvirker transaktioner der er startet efter ændringen.

Nedenfor forklares de:

Valg 1: Ingen anonymisering

Hvis der er sat hak i "ingen", anonymiseres data ikke. Det betyder, at I vil kunne se underskrivers informationer i overblikket. Det er her jeres eget ansvar at finde en alternativ måde at behandle personfølsom data.

1. Data er ikke anonymiseret, ej heller efter transaktionen er udløbet.

Valg 2: Aktiver data anonymisering

Når data anonymisering er sat til, vil personfølsomdata vises som "stjerner" i overblikket. Når data først er anonymiseret, er det ikke muligt at trække det ud igen. Information i referencenummerfeltet vil dog stadig være tilgængelig.

1. Data er anonymiseret, da der er gået mere end 10 dage efter transaktionen er udløbet. I eksemplet er referencenummeret ikke anonymiseret.

Valg 3: Aktiver data anonymisering (inkl. referencenummerfeltet)

Hvis der er sat hak i denne, vil alt personfølsom information inkl. data i referencenummerfeltet blive anonymiseret og stjernet ud.

1. Personfølsom data, inklusiv referencenummer, er anonymiseret