"Ikke alle underskrifter er gyldige" i Adobe Reader

Hvis du oplever fejlbeskeden, "Ikke alle underskrifter er gyldige" i Adobe Reader, er der nogle indstillinger du skal have justeret på i Adobe Reader.

Det er som hovedregel ikke fordi at underskriften genereret i Addo Sign ikke er godkendt, det er et visningspørgsmål. Her finder du en guide til hvordan du kommer udenom dette.

1. Åbn det underskrevne PDF dokument i Adobe Reader og tryk CTRL + K, eller Edit og så Preferences

2. Der vil komme et pop-up vindue frem. Her trykkes på Documents. Under sektionen PDF/A View Mode vælges Never. Til sidst trykkes der OK

3. Herefter vil der på det underskrevne dokument stå Signed and all signatures are valid.