"Inte alla underskrifter är giltiga" i Adobe Reader

Om du upplever felmeddelandet "Inte alla underskrifter är giltiga" i Adobe Reader, är det några inställningar du ska justera i Adobe Reader.

I regel beror det inte på att signaturen som genereras i Addo Sign inte är godkänd, utan det är ett problem med visningen. Här hittar du en guide till hur du tar dig runt det.

1. Öppna det undertecknade PDF-dokumentet i Adobe Reader och tryck CTRL + K, eller Edit och Preferences.

2. Det kommer dyka upp ett pop-up fönster. Här trycker du på Documents. Under sektionen PDF/A View Mode väljer du Never. Till sist trycker du på OK.

3. Härefter kommer det på det undertecknade dokumentet stå Signed and all signatures are valid.