Download en CSV-fil med transaktioner

Addo Sign lader dig gemme data fra Overblik overskueligt på din computer. Du kan downloade hele overblikket, eller sortere i hvilke transaktioner du vil gemme, såsom grupper, afsendere, modtagere eller tidsperiode.

I denne artikel forklares hvad CSV-filer kan bruges til, hvordan du indstiller filtrer således at du får præcis de data du ønsker, hvordan du downloader en CSV-fil, hvad en CSV-fil indeholder og hvordan du læser og forstår filen.

Sådan downloader du en CSV-fil
CSV-fil oversigt og indhold

Sådan downloader du en CSV-fil

Du kan downloade en CSV-fil med transaktioner, der sendes fra din konto via siden Oversigt. I nederste venstre hjørne, er du i stand til at indstille den periode, hvorfra du vil udtrække.

I øverste række, kan du også sortere efter eksempelvis gruppe, eller afsender. Når filen downloades, vil den kun indeholde de transaktioner der falder under dine filtreringer. CSV filen indeholder alt data om transaktionerne (også data der ikke umiddelbart er synligt i overblik).

1. Gå ind på Overblik
  2. Filtrer efter de data du gerne vil downloade. Eksempelvis gruppe, afsender, modtager osv.
  3. Indstil tidsperioden for, hvornår du ønsker data fra og til. Addo Sign sorterer som udgangspunkt altid 30 dage
  4. Klik på Hent CSV udtræk. Nu downloades filen, og åbnes som standard som et Excel ark eller lignende program.

CSV-fil oversigt og indhold

En CSV-fil vil se nogenlunde sådan her ud: mceclip1.png

Når du åbner en CSV-fil, vil du få et ark, der indeholder følgende data (i rækkefølge):

Transaction-ID Det unikke ID givet til specifikt den transaktion i overblikket.
Status: Status på den enkelte underskrivning. Se evt denne artikel. Hvis der er flere underskrivere på samme transaktion, gælder denne kun for den enkelte underskriver, og ikke for den samlede transaktion.
SigningReference: Det afsender-valgte referencenummer/navn.
Recepient: Modtageren af transaktionens E-mail.
Receipt: Ja / nej om der sendes en kvittering til modtageren
SigningStart:

Dato og tidspunkt transaktionen er afsendt

Bemærk - hvis et felt kun indeholder symboler såsom #### så betyder det at Excel ikke kan vise alt dataen i feltet da det er for småt. For at se informationen skal du blot udvide feltet øverst i kolonnen.

TemplateUsed: Hvilken skabelon der er brugt
NotificationMethods: Hvordan underskriveren får notifikationer.
SigningMethod: Underskriftsmetode
AuthentificationMethod: Identifikations metode
DistributionMethods: Hvordan kvitteringer / kopier sendes til kopimodtagere
DistributionType: Om kopimodtagerne får dokumenterne med eller ej.
LatestUpdateTime: Tidspunkt for sidste ændring i hændelsesloggen
Cpr: Cpr nummeret modtageren skal skrive for at kunne se dokumentet.
Cvr:   Cvr nummeret modtagere skal skrive for at kunne se dokumentet.
Sender: Afsenders E-Mail
Group:  Gruppen som transaktionen er afsendt fra
RelatedTransactionCount:  Hvor mange andre der skal skrive under på denne transaktion. Bemærk: Hvis der står 1 eller mere, så vil der være flere i oversigten med samme SigningID
SigningId:  Unikt Signing ID skab til denne transaktion. Hvis der er flere underskrivere i samme transaktion, vil de alle have samme Signing ID, men transaktions-ID'et vil være forskelligt for modtagerne.
Credits:  Denne oversigt viser hvor mange credits der er brugt samlet på denne transaktion, der er flere tilhørende punkter, så du kan se specifikt hvilke punkter i transaktionen credits er brugt på, se evt. denne artikel. De punkter der hører med er:
  • Authentification
  • Signing
  • Distribution
  • Notification
  • Flow
  • Document
SignignStatus:  Status på den samlede transaktion og ikke underskriveren. Se evt. denne artikel.
SigningType:  Fortæller om det er en underskrivning, formular, sikker filoverførsel osv.
IsPublicForm: Denne er kun relevant for formularer, den omhandler om hvorvidt formular linket er sat til offentligt eller ej.