Følg signersingsprosessen

Transaksjonsoversikten inneholder en fullstendig liste over alle transaksjoner som sendes til signatur og deres nåværende status.

Dersom et dokument skal signeres av flere underskrivere, vises det som en enkelt signatur.
Sikker filoverføring, Addo Forms, Mail Merge og CPR-validering vises også her.

Vær oppmerksom på at alle signerte dokumenter er tilgjengelige 10 dager etter at transaksjonen utløper, hvoretter dokumentene slettes fra vår server.

Oversikt
Slik bruker du transaksjonsoversikten
Generelt
Legg til/rett kolonne i oversikten din
Dato periode

Detaljer
Transaksjonsdetaljer
Underskrivere
Detaljer
Dokumenter
Hendelsesloggen
Referanse nummer

Slik bruker du transaksjonsoversikten

På oversikten over signaturer kan du se status for hver transaksjon, samt detaljer som transaksjonsdato, signaturmetode og hvor mange kreditter som ble brukt til transaksjonen. Hvis du klikker på en spesifikk transaksjon, vil en pop-up vises med all registrert informasjon og data om den spesifikke signaturen.

Generelt

Transaksjonsoversikten er ment å være ditt verktøy for å følge dine transaksjoner fra start til slutt. I tillegg til å hjelpe mottakerne dine hvis det er problemer. Du kan endre e-post, navn, signeringsmetoder, følge gjennom hendelsesloggen, søke etter feil, laste ned dokumentene dine på nytt, sende dokumentene på nytt til mottakerne og mye mer.

1. Status - Tar sikte på å være din beste venn på et øyeblikk. Det gir deg en rask oversikt over hvor langt transaksjonen din er i prosessen. Dette kan sorteres slik at du raskt kan sjekke alle transaksjonene som ennå ikke er gjennomført.
  2. Referanse nummer – Lagt til når du sender transaksjoner, dette kan senere brukes til å søke raskt og effektivt ved å finne referansen. Du kan bruke søkefeltet her til formålet.
  3. Mottaker – Her kan du søke etter mottakerne dine. Du kan søke etter én person om gangen, så vær oppmerksom på dette når du ser på transaksjoner med mer enn én person.
  4. Sendedato - Hvis du ønsker å sortere på en bestemt dato, kan dette gjøres fra Utsendelsesdato.
  5. Mal – Hvis du er i flere avdelinger som bruker flere ulike maler, kan det være veldig nyttig å sortere etter hvilken mal du har brukt for å sende.
  6. Credits - Her kan du se totalprisen i kreditter for transaksjonen. Merk at kreditter trekkes fortløpende gjennom transaksjonen, for eksempel først for distribusjon, deretter signering.

Legg til/korriger kolonner i oversikten din

Du kan både tilføje og fjerne kolonner fra dit overblik. Kolonnerne kan hjælp dig med at sortere alle dine transaktioner, samt fjerne de kolonner som kan være overflødige for dig.

1. Klikk på tannhjulet i nedre høyre hjørne av transaksjonsoversikten
  2. Klikk ved siden av kolonnene du vil se i oversikten din

*Merk! Det er her du kan velge transaksjons-IDen som brukes når du kontakter Addo support.

Dato periode

Du har muligheten til å velge perioden som transaksjoner skal vises for.
Når du åpner oversikten vil som standard transaksjoner fra 30 dager siden vises. Datoperioden kan brukes til å finne eldre transaksjoner, og du kan laste ned en CSV-fil med alle dataene, denne kan hjelpe deg med å sortere, beregne kredittbruk mm. Du kan lese mer om hva CSV-ekstraktet kan brukes til i denne artikkelen.

1. Start med å velge perioden du vil trekke ut data fra
  2. Trykk så "Hent CSV-ekstrakt" - Du vil nå laste ned excel-filen

Transaksjonsdetaljer

Som tillegg til informasjonen fra "transaksjonsoversikten" kan hver transaksjon åpnes for tilleggsinformasjon. Når du klikker på en transaksjon i oversikten vil det dukke opp en popup som viser all registrert informasjon om den aktuelle transaksjonen.

Hvis en transaksjon har startet, har du muligheten til å enten: Kopiere transaksjonen, avbryte transaksjonen, sende et nytt varsel til underskriver, laste ned alle dokumentene og legge til en ny underskriver.

Hvis transaksjonen derimot er fullført, vil du ha muligheter til å: Sende signert dokument på nytt, laste ned alle dokumenter og kopiere transaksjonen.
Her er et eksempel på en transaksjon som har startet:

Underskrivere

Hvis en transaksjon har flere underskrivere, vil du kunne se hver underskriver i separate bokser øverst i popup-vinduet. Den valgte underskriveren er merket med en grønn boks og en pop-up vil vise detaljer om denne spesifikke underskriveren. Informasjonen om underskriveren er delt inn i 6 faner: Detaljer, Mottakere av kopi, Dokumenter, Hendelseslogg, Kommentarer og Kreditter reservert.

1. Markerede underskriver
  2. Anden underskriver

Detaljer

Under fanen Detaljer kan du finne informasjon om den enkelte transaksjonen og underskriveren knyttet til transaksjonen. Noe av informasjonen du finner her er følgende:

1. Når transaksjonen er opprettet
  2. Når den utløper
  3. Hvilken mal brukes
  4. Signaturmetode
  5. Navn på avsender
  6. E-post og nummer på mottaker av transaksjonen

Dokumenter

Under dokumenter kan du se hvilke dokumenter som er sendt og signert samt de enkelte vedleggene som er lagt til transaksjonen.

Hvis du vil se eller laste ned dokumentene, trykker du bare på dem og de vil bli lastet ned.

1. Trykk på et enkelt dokument for å hente det separat
  2. Sender alle dokumenter på nytt til alle underskrivere
  3. Henter alle dokumenter i en ZIP-mapp

Hendelsesloggen

Her ser du en oversikt over alle registrerte hendelser i forbindelse med transaksjonen.

Når ble transaksjonen sendt, når ble den åpnet, fikk personen tilgang til dokumentene og/eller signerte, og om det var feil i distribusjonen. Hendelsesloggen vil være ditt beste verktøy hvis noe går galt med transaksjonen av ukjente årsaker. Du vil også kunne følge alle handlinger og kunne bevise dette dersom det skulle være nødvendig.

Referanse nummer

Når du sender en transaksjon har du mulighet til å legge til en referanse, det kan være en arbeidskontrakt hvor du bruker personens navn, ansattnummer eller lignende. I referansenummerfeltet har du mulighet til å søke ordrett på dette.

*Merk - Hvis du ikke kan se transaksjonen, er det vanligvis fordi datoperioden må forlenges.