Addo Forms - Legg til én eller flere underskrivere

Med Addo Forms kan du legge til flere underskrivere på samme skjema. I noen tilfeller er det fornuftig for respondenten å legge til en ekstra underskriver.

Når du sender et skjema, som siste trinn før sending, kan du velge å legge til flere underskrivere. Så snart respondenten har fylt ut skjemaet, vil underskriverne nå motta den utfylte kopien som de nå kan signere.

1. Hvorfor la respondenten din legge til flere underskrivere?
2. Legg til flere underskrivere
3. La respondenten din legge til flere underskrivere
4. Slik ser det ut for mottakeren din

Hvorfor legge til flere underskrivere?

Først sendes skjemaet til en respondent som skal fylle ut skjemaet. Når Respondenten har fylt ut skjemaet, kan det enten sendes direkte tilbake til avsender med den utfylte informasjonen, eller det kan kreves underskrift av en eller flere underskrivere. Underskriverne er derfor de siste mottakerne før utfylt og signert skjema sendes til avsender og kopimottakere.

Når en respondent har fylt ut et skjema, kan flere personer måtte signere dokumentet. I stedet for at skjemaet nå må videresendes i en annen transaksjon, kan du ganske enkelt sette flere underskrivere på samme skjema.

Respondenten som fyller ut skjemaet vet, i noen tilfeller bedre enn avsenderen, detaljer om hvem andre som skal signere det utfylte skjemaet. For eksempel, hvis en skole eller kommune sender et skjema som fylles ut av én respondent, men det er en annen foresatt som må signere, kan respondenten fylle ut detaljer om flere underskrivere som må signere dokumentet.

Et annet eksempel kan være en ordre som må fylles ut og respondenten vil at lederen skal signere, så kan respondenten fylle ut detaljene for lederen som også skal signere.

For å legge til denne innstillingen permanent, naviger til malinnstillingene dine. Instruksjonene nedenfor viser deg hvordan du finner skjemaets mal.

Legg til flere underskrivere

Nedenfor ser du en veiledning for hvordan du legger til flere underskrivere i skjemaet.

1. Klikk på Send
  2. Klikk på Forms
  3. Velg Skjemamal
  4. Klikk på Neste

1. Klikk på Legg til respondent og fyll inn detaljene.
  2. Klikk på Legg til underskriver Du kan klikke på denne knappen for å legge til så mange signere du trenger.
  3. Når en ny underskriver legges til, åpnes et vindu der du kan fylle ut detaljer om den enkelte underskriver. Dette kan også endres i etterkant ved å klikke på underskriverens navn.
  4. Klik på Send å sende skjemaet til respondenten. Når den er fylt ut, vil den automatisk bli videresendt til underskriverne.

Gratulerer! Du har nå lagt til underskrivere i skjemaet ditt.

Nedenfor kan du lære hvordan du lar respondenten legge til flere underskrivere.

La respondenten din legge til flere underskrivere

1. Naviger til innstillingene ved å trykke på tannhjulet
  2. Trykk på "Maler" i venstre kolonne
  3. Trykk på "Maler for signering av skjema"
  4. Velg formsmalen du vil redigere eller opprett en ny "Addo Form"

Nå er malen funnet og vi kan legge til muligheten for en eller flere underskrivere.

1. Kryss av for "Respondent kan legge til en ekstra underskriver".

Nå er alternativet for mottakeren din slått på i fremtiden, slik at Respondenten har muligheten til å legge til ekstra underskrivere.

Slik ser det ut for mottakeren din

Når mottakeren din har fylt ut skjemaet og er i ferd med å signere, vil de bli presentert med alternativet "Legg til ekstra underskriver".

Respondenten din har nå muligheten til å legge til flere underskrivere. Vær oppmerksom på at hvis respondenten legger til en ekstra mottaker, vil ikke transaksjonen bli fullført før alle har signert. Dersom respondenten din har lagt til feil underskriver eller e-post, kan du som avsender redigere dette i transaksjonsoversikten din, det kan du lese mer om her.