Addo Forms - Tilføj én eller flere underskrivere

Du kan med Addo Forms tilføje flere underskrivere til den samme formular. I nogle tilfælde giver det også mening for respondenten at tilføje en ekstra underskriver til en formular.

Når du afsender en formular, kan du som sidste trin inden afsendelse, vælge at tilføje flere underskrivere. Så snart respondenten har udfyldt formularen, vil underskriverne nu modtage den udfyldte kopi, som de nu kan skrive under.

1. Hvorfor tilføje flere underskrivere?
2. Tilføj flere underskrivere
3. Tillad din respondent at tilføje flere underskrivere
4. Sådan ser det ud for din modtager

Hvorfor tilføje flere underskrivere?

Først udsendes formularen til en respondent der skal udfylde formularen. Når Respondenten har udfyldt formularen, kan den enten sendes direkte tilbage til afsenderen med de udfyldte informationer, eller den kan kræve en underskrift af en eller flere modtagere. Underskriverne er altså de sidste modtagere, inden den udfyldte og underskrevne formular sendes til afsenderen og kopimodtagere.

Når en respondent har udfyldt en formular, kan det være at flere personer skal underskrive dokumentet. Istedet for, at formularen nu skal sendes videre i en anden transaktion, kan du blot sætte flere underskrivere på den samme formular.

Respondenten som udfylder formularen, ved i nogle tilfælde bedre end afsenderen, detaljer om hvem der ellers skal skrive under på den udfyldte formular. Hvis en skole eller kommune eksempelvis skal sende en formular som udfyldes af en respondent, men der så er endnu en værge der skal skrive under, så kan respondenten selv udfylde detaljer om flere underskrivere der skal på dokumentet.

Et andet eksempel kunne være en bestilling der skal udfyldes, og respondenten vil have at chefen skal skrive under, så kan respondenten selv udfylde detaljerne til chefen som også skal skrive under.

Tilføj flere underskrivere

Nedenfor ser du en guide til hvordan du tilføjer flere underskrivere til formularen.

1. Klik på Send
  2. Klik på Forms
  3. Vælg Forms Skabelon
  4. Klik på Næste

Du vil nu blive ført videre til næste side, så du kan udfylde detaljer om respondenter, underskrivere og detaljer om afsendelse.

1. Klik på Tilføj Respondent og udfyld detaljerne.
  2. Klik på Tilføj Underskriver. Du kan klikke på denne knap for at tilføje så mange underskrivere du har brug for.
  3. Når en ny underskriver tilføjes, åbnes et vindue hvor du kan udfylde detaljer om den enkelte underskriver. Dette kan også til ændres bagefter ved at klikke på underskriverens navn.
  4. Klik på Send for at afsende formularen til respondenten. Når den er udfyldt vil den automatisk sendes videre til underskriverne.

Tillykke! Du har nu tilføjet underskrivere til din formular.

Nedenfor kan du lære hvordan man lader respondenten tilføje flere underskrivere.

Tillad din respondent at tilføje flere underskrivere

For at tilføje denne indstilling fast, skal du navigere til dine indstillinger for skabeloner. Nedenstående vejledning vil vise dig hvordan du finder din forms skabelon.

1. Naviger til indstillingerne, ved at trykke på tandhjulet.
  2. Klik på skabeloner i venstre kolonne.
  3. Klik på skabeloner til underskrift i Addo Forms.
  4. Vælg den forms skabelon du ønsker at redigerer.

Nu er skabelonen fundet frem og vi kan tilføje muligheden for en eller flere underskrivere.

Sæt et flueben i "Respondent kan tilføje en ekstra underskriver"

Nu er muligheden for din modtager fremadrettet slået til, så respondenten har mulighed for at tilføje ekstra underskrivere.

Sådan ser det ud for din modtager

Når din modtager har udfyldt sin formular og skal til at underskrive, vil de blive præsenteret for muligheden "Tilføj yderligere underskrivere".

Din respondent har nu mulighed for at tilføje ekstra underskrivere. Vær opmærksom på hvis din respondent tilføjer en ekstra modtager, så vil transaktionen ikke være færdiggjort før  alle har skrevet under. Har din respondent tilføjet en forkert underskriver eller e-mail, kan du som afsender redigere dette i dit transaktions overblik, det kan du læse mere om HER.