Visma HR - Opsætning

Efter, at jeres Visma HR integration er opsat sammen med en medarbejder fra Addo Sign Support, skal du være opmærksom på at indsætte, samt ændre Afsender distributionen i skabelonerne. Hvis det ikke gøres bliver dokumenterne ikke distribueret til Vis

Det du skal gøre for at sætte Visma HR på skabelonen er:

1. Tryk på indstillinger (Tandhjulet)
  2. Gå ned på Skabeloner
  3. Vælge den/de skabeloner, som skal have Visma HR integrationen på
  4. Rul helt ned i bunden, og tryk på Afsender distributionsmetode
  5. Sæt flueben ved Visma HR integrationen
  6. Tryk Gem

Nu, hvor du er har opsat integrationen i skabelonen skal du huske at færdiggøre resten af kontoen, samt din skabeloner:

1. Indsæt jeres kontooplysninger
  2. Upload jeres logo
  3. Opsæt signeringskabeloner