Test-konto til API

Addo Sign stiller en gratis test-konto til rådighed, hvis denne skal bruges til at integrere med API.

Dette foregår på vores demo-miljø og vi stiller stort set så mange credits til rådighed, som i har brug for, for at udføre de tests der er nødvendige, for at integrere med vores API.

Du kan oprette en gratis demo-konto Her

Er der behov for yderligere credits, skriver du blot til vores support, som vil hjælpe dig.

OBS. DU KAN IKKE BRUGE DIT STATS UDSTEDTE eID TIL IDENTIFIKATION ELLER SIGNERING. Derfor skal du bruge en test user lavet af Nets