Sådan rydder du dine cookies og cache

Hvis du har udfordringer med cookies og cache i din browseren, hjælper vi dig i guiden her med at komme videre. Hvis du har mødt en fejl, er det altid et godt første trin at tjekke.

Hvis du har udfordringer i Addo Sign, er det oftest blot cookies og cache der driller. For at gøre det nemt for dig at tjekke efter, samt vide hvordan du fjerner dem, har vi her lavet en guide til dig.

Step 1: Tjek om det er cookies + cache
Step 2: Sådan fjerner du cookies

Tjek om det er cookies + cache

For at undersøge hvorvidt det er cookies og cache der blokerer, kan du forsøge at tilgå siden i en privat/inkognito browser da disse er slået fra i en sådan browser. Denne kan tilgås som vist nedenfor, eller ved brug af en genvej:

1. Eksemplet her er i Google Chrome, men andre browsere vil også have inkognito/private browser vinduer. Når en webbrowser er åbnet, trygger du på de tre prikker øverst i højre hjørne
  2. Tryk herefter på Nyt inkognitovindue

Når du kommer ind i et inkognitovindue, vil det se ud som vist nedenfor. Herfra kan du gå ind på vismaaddo.net

1. Inkognito vinduet vil se således ud

Alternativt kan følgende genveje bruges for at få inkognitovinduet frem:

For Windows, Linux eller Chrome: Tryk CTRL + SHIFT + n
For Mac: Tryk ⌘ + SHIFT + n

Såfremt du nu har fået løst din udfordring, har det været dine cookies + cache der har blokeret. Følg næste trin for en guide til hvordan du kan få dem fjernet. Hvis du fortsat oplever en udfordring, kontakt da supporten på addo.sign@twoday.com

Ryd cookies og cache i din browser

For at omgå den udfordring du møder i din "almindelige" browser, guider vi dig her til at rydde dine cookies og cache. Cache bruges til at lagre informationer i browseren, der gør websider hurtigere at indlæse for dig som bruger. Cookies opspore præferencer for brugeren, og begge dele kan til tider skabe problemer med indlæsning og formatering. Nedenfor gennemgår vi trin-for-trin hvordan disse ryddes i din browser, så du kan omgå fejlbeskeden. Bemærk at når cookies og cache ryddes, kan lagrede passwords til forskellige hjemmesider også blive slettet.

I eksemplet har vi brugt Google Chrome, og åbnet en ny fane. Nedenfor viser vi hvordan du tilgår din browser historik

1. Gå ind på din browser
  2. Tryk på de tre prikker oppe i hjørnet
  3. Hold musen på Historik
  4. Tryk på Historik, for at komme videre

Du vil komme ind på historik siden, hvorfra det er muligt at rydde dine browserdata. Når du trykker på denne, åbnes en pop-up boks

1. Derefter kommer du ind på Historik siden. Her trykker du på Ryd browserdata

Nedenfor ses den pop-up boks der kommer frem, hvorfra browserdata kan ryddes. Bemærk at det er muligt at ændre i tidsintervallet for hvilket periode browserdata skal slettes

1. Når du går dette kommer du til et pop up vindue. Her skal du have fluehak i de to nederste. Det er som oftest nok at rydde cookies og cache for de seneste 24 timer, men alternativt kan det gøres for den seneste uge eller alle cookies og cache
  2. Tryk derefter Ryd data

Cookies og cache er nu ryddet, og du kan bruge din "almindelige" browser igen.