Slet din konto

Hvis I ønsker at ophæve jeres aftale hos Addo og slette jeres konto kan det gøres ved at tage kontakt til vores support på support@addosign.com

Vi har to muligheder for nedlukning af jeres konto, vi kan enten deaktivere den, på den måde holder vi alle oplysninger og kontoen kan aktiveres igen når det ønskes. På den måde kan i beholder kontakter og skabeloner.

Skulle ejeren af Addo kontoen være besluttet på at opsige deres konto tager vi naturligvis sagen seriøs og fjerner al data relateret til kontoen.

Vi håber I vil genoverveje os for fremtiden.