"please wait..." på underskrevet dokument

Når et dokument er underskrevet og bliver returneret med en tekst hvor der står "please wait.." betyder dette oftest, at der er tale om en redigérbar PDF og derfor har Addo Sign ikke mulighed for at læse indholdet.

Når man bliver mødt af ovenstående billede på sit underskrevne dokument, skal man ikke vente på, at meddelelsen bliver erstattet af det udsendte dokument, da det underskrevet dokument derfor er "please wait..." dokumentet.

Grunden til at Addo Sign underskriver "please wait..." dokumentet, er netop fordi at Addo Sign laver en Hash af det originale dokument, altså det som man først ser når man åbner dokumentet i en PDF viewer, hvilket netop er ovenstående dokument.

Hvordan får jeg underskrevet det rigtige dokument?

For at få underskrevet det rigtige dokument, kræver det at de redigérbare felter bliver gjort ikke-redigérbare.

Dette kan enten blive gjort ved hjælp af en betalt version af Adobe reader eller ved hjælp af nedenstående guide:

1. Åben documentet i Adobe
  2. Tryk på "print"
  3. Når du har trykket på "print" vælger du øverst som printer: "Microsoft Print to PDF" og trykker print nederst i pop-uppen, som vist på nedenstående billede:

4. Efter at du har trykket på "print", vil du blive bedt om at gemme din PDF på din computer, som du derfor gør, ligesom nedenstående billede:

Når dette er gjort, virker dokumentet til udsendelse via Addo Sign.