MicroWeb - Integration

MicroWeb er et arkiv, som kan bruges til at opbevare filer. Arkivløsningen kan integreres med Addo Sign hvor dokumenterne bliver uploadet direkte i MicroWeb når de er signeret.

I artiklen vil vi gennemgå, hvordan man integrerer MicroWeb med Addo Sign. Man skal have gjort følgende før, at man kan oprette integrationen:

Step 1 - Opret et MicroWeb Arkiv
Step 2 - Opret en Addo Sign konto
Step 3 - Få et Company ID til at kunne integrere med Addo Sign
Step 4 - Opsæt integrationen

Step 1 - Opret et MicroWeb Arkiv

For at komme igang med dit Microweb arkiv, er det første step at kontakte en af deres sælgere på: info@microdata.nu eller ved hjælp af deres hovednummer:

+46 (0)19-100 155

Når arkivet er oprettet kan du begynde at uploade dokumenter heri, men du er også ved at være klar til at oprette integrationen med Addo Sign.

Step 2 - Opret en Addo Sign konto

Du kan oprette en Addo Sign konto på linket her: https://www.vismaaddo.dk/proev-gratis-nu

Step 3 - Få et Company ID til at kunne integrere med Addo Sign

Når du har fået adgang til MicroWeb e-arkiv, og du kan logge ind på platformen, skal du kontakte MicroData support, for at få fat i dit Company ID. Dette gøres ved at skrive til: support@microdata.nu

Når du har fået dit Company ID, har du mulighed for at oprette integrationen inde i Addo Sign.

Step 4 - Opsæt integrationen

For at oprette integrationen skal man:

1. Tryk på tandhjulet oppe i højre hjørne
  2. Klik på Integrationer
  3. Under integrationer finder man MicroWeb. Klik på MicroWeb
  4. Der vil komme et pop up vindue, hvor den vil bede om Company Id. Indsæt det Company Id du har fået af MicroWeb
  5. Tryk på Gem