Hvad betyder den røde bjælke i toppen af Addo?

Den røde bjælke er en automatiseret information til alle brugere på kontoen, da der er en faktura der er gået over forfald

Hvad betyder den røde bjælke i toppen af skærmen?

Den røde bjælke i toppen af skærmen i Addo Sign, er en venlig reminder om, at en af jeres faktura er gået over forfald.

At en faktura er gået over forfald betyder, at hvis en faktura er udstedt d. 01.01.2024 og betalingsfristen er sat til 20 dage, ville denne skulle være betalt d. 21.01.2024. Alt herefter vil blive betegnet som af fakturaen er gået over forfald

Bemærk: en faktura er betalt når vi har modtaget betalingen, ikke blot når de er sendt. Derfor kan en betaling godt være sendt 21.01.2024 men Addo Sign fremviser en rød bjælke d. 22.01.2024, da betalingen ikke er modtaget endnu.

Hvorfor får jeg besked om, at min faktura har overskredet sin betalingsfrist?

Når vi ikke har modtaget betalingen for fakturaen endnu, vil vi informere omkring at vi mangler betaling for fakturaen.

Der kan godt være at du har betalt fakturaen, men stadig ser en rød banner oppe i toppen af Addo Sign.

Dette kan være fordi at modtagelse af betalingen og forfaldsdatoen har overlappet - altså hvis du har fremsendt betalingen for sidste dato af betalingsfristen, men da vi først modtager betalingen og kan registrere betalingen dagen efter.

Derfor: Hvis du i forvejen har foretaget betalingen på fakturaen, skal du blot se bort fra banneren i toppen af skærmen.

Jeg har allerede betalt den skyldige faktura

Hvis du har betalt den skyldige faktura men stadig får den røde banner oppe i toppen kan det skyldes:

• betalingen og betalingsfristen har overlappet hinanden
    • Hvis du har sendt bankoverførslen på sidste dag af betalingsfristen, bliver betalingen derfor ikke registreret samme dag som betalingen er afsendt, da vores bank og service først modtager og registrerer betalingen dagen efter.
  • Tjek venligst betalingsoplysningerne og at referencen er korrekt
    • Såfremt der er foretaget en betaling via bankoverførsel, så tjek venligst om referencenummeret indeholder vores 4-cifrede fakturanummer.

Hvorfor vises bjælken på en underkonto?

Hvis du er på en underkonto, men at betalingspåmindelses bjælken er i toppen af skærmen skyldes dette at betalingen fra overkontoen ikke er modtaget rettidigt.

Årsagerne kan være flere og skyldes ofte de ovenstående grunde.

Hvis ikke du er ansvarlig for betalingen af samme, vil jeg anbefale dig at tage fat i jeres konto administrator vedrørende dette.

Hvad skal jeg gøre?

Der er forskellige måder du kan agere, alt afhængig om du er standard bruger, administrator eller andet:

• Administrator/ansvarlig
    • Venligst tjek at betalingen er gået korrekt igennem, at referencenummer, bank og kontonummer, fik kode eller andet fremgår korrekt i indbetalingen som det står beskrevet på vores faktura.
    • Er overførslen først lavet på sidste betalingsdato, så hav dog tålmodighed - Vi registrerer først beløbet når de kommer os i hænde (1-2 hverdage efter overførslen er initieret)
  • Standardbruger eller en bruger på en underkonto
    • Forhør dig venligst med jeres administrator eller ansvarlige