Google Drive - Integration

Det er muligt at modtage de underskrevne dokumenter direkte i dit Google Drive.

Ved denne integration vil Addo automatisk oprette en mappe på din Google Drive-konto kaldet Addo Sign, og de underskrevne dokumenter vil blive lagt heri. Dette forhindrer ikke kun en overfyldt email-indbakke, men sparer også tid, når dokumenter skal gemmes.

I denne guide vil vi gennemgå hvordan selve integrationen til Google Drive opsættes, og når dette er gjort vil du kunne få de underskrevne dokumenter direkte i din Google Drive. Bemærk, at mappen Addo Sign først vil blive oprettet, når det første dokument bliver distribueret til Google Drive og ikke når integrationen opsættes. Hvordan du opsætter en skabelon til at sende det underskrevne dokument til din Google Drive kan du læse mere om her.

Bemærk! Integrationen gælder kun for den enkelte brugers profil og ikke for alle virksomhedens profiler.

1. Gå til indstillinger
  2. Gå til Integrationer
  3. Tryk på Google Drive

Der vil nu dukke en popup-boks op som sender dig videre til login med Google Drive.

1. Tryk på Login i Google Drive

Bemærk, at siden vil sende dig fra Addo Sign til login med et Google-login - du bliver sendt tilbage til Addo Sign når integrationen er fuldendt.

Du vil nu blive sendt til denne side, hvor du skal logge ind med din Google-konto:

Herefter skal du give tilladelse til at Addo Sign må se, redigere, oprette og slette udelukkende de Google Drev-filer, du bruger specifikt til denne app. Denne skærm vil se ud som én af de to nedenstående afhængigt af om du før har givet Google adgang til nogle ting:

1. Tjek boksen af (venstre billede) eller tryk Tillad (højre billede)
  2. Tryk Fortsæt (venstre billede)

Når disse steps er gennemført vil du blive sendt tilbage til Integrations-siden i Addo. Når integrationen er tilføjet, så vil det være muligt at ændre i navnet på integrationen, så den er lettere at finde, hvis du har flere Google Drive integrationer. Dette kan f.eks. være hvis du har flere Google-kontoer til forskellige ting. Dette gør du som følger:

1. Tryk på den Google Drive integration du vil ændre navnet for.

Herefter kan du ændre navnet og det er også her hvor du kan slette integrationen igen, hvis du ønsker dette:

Når det første dokument bliver distribueret til Google Drive, så vil Addo Sign mappen blive oprettet i Google Drive.