Få signerede dokumenter i din Google Drive

I denne artikel viser vi dig, hvordan du sender signerede dokumenter direkte til din Google Drev konto

Når du har integreret med Google drev, kan du indstille din Addo Sign konto til fremadrettet at sende dokumenter til dit Google Drev.

2 muligheder for Google Drive:
1. Google Drive på specifikke skabeloner
2. Google Drive som standard

Vælg de skabeloner, der skal levere signerede dokumenter til dit Google Drev

1. En mappe kaldet Addo Sign oprettes nu på dit Google Drev, og i fremtiden distribueres underskrevne dokumenter til den mappe.

2. Gå til Skabeloner i venstre side. Her har administratorer en oversigt over alle jeres skabeloner. Vælg den skabelon (eller flere, hvis det er nødvendigt), der skal bruge Google Drive som distributionsmetode. Rul ned og vælg Google Drev under Afsender distributions metoder

Google Drev som standard

Klik på Indstil som standard.

1. En mappe kaldet Addo Sign oprettes nu på dit Google Drev, og i fremtiden distribueres underskrevne dokumenter til den mappe.

2. Når du har installeret skabelonen og valgt den som standard integration , bruger de nye skabeloner disse indstillinger som standard. Bemærk! De gamle skabeloner skal derfor opdateres.